İSTANBUL / SARIYER - Türk Eğitim Vakfı Celalettin Buluğ Anaokulu

Ekm

Anaokulu A Şubesi öğrencilerimiz Elif öğretmenleri rehberliğinde Kulüp dersinde, Türkçe dil etkinliği ile bütünleşmiş sanat etkinliği yaptılar.Öğrencilerimizin keyifli anlarını sizlerle paylaşmak istedik.

Ekm

100 yıllık bir coşku ve gururla...bitmeyen bir sevda ile Türkiye’m diye diye çocukların en kalbi sevgisiyle kutlu mutlu olsun diye..

Ekm

Anaokulu C Şubesi öğrencilerimizin öğretmneleri Nilgün ERDUĞAN rehberliğinde gerçekleştirdiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğini sizlerle paylaşmak istedik.

100 yıllık bir coşku ve gururla...bitmeyen bir sevda ile Türkiye’m diye diye çocukların en kalbi sevgisiyle kutlu mutluolsun diye..

Ekm

Anaokulu A Şubesi öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için minik dostlarımıza kendi elleriyle sürprizler hazırladı. İnsanlara saygı ve sevginin yanı sıra hayvanları da sevmenin önemini gösteren öğrencilerimiz, kendilerine rozet ve hayvan maskesi hazırladılar ve sınıflarında hayvanları misafir ettiler. Minik dostlarımızı da ziyaret ederek Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün anlam ve önemini yansıttılar.

“Tüm canlıları sevmek insanlığın en asil yanıdır.” Charles Darwin

Ekm

Her yıl 4 Ekim'de dünyayı paylaştığımız dostlarımızın, hayvanların günü olarak kutlanıyor. Hayvan dostları ilk kez İngiltere'de 1822 yılında; hayvanları korumak, insanların hayvanlara iyi davranmalarını, daha iyi koşullarda beslenme ve korunmalarını sağlamak amacıyla Hayvanları Koruma Birliği'ni kurdular ve ardından ilerleyen tarihlerde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanmaya başlandı.

Eyl

Bilge Baykuşlar C Şubesinde gün içinde yapılan etkinliklerimizden kareleri sizlerle paylaşmak istedik.

Eyl

Anasınıf B Şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri Filiz AKÇİN rehberliğinde gün içinde çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizin gelişim sürecini hızlandırmaya çalışıyoruz.

Eyl

“Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur.” demiş Mustafa Kemal Atatürk ve eklemiş; “Yarının doğası bugünden yaratılır.” Yarınları da çocuklarımızın oluşturduğu şüphesizdir ki, çocuklarımızı da sağlıklı yarınlar için eğitmenin en güzel yöntemlerinden biri oyundur.

Tüm bunları birleştiren, doğayı tanımaları, doğa sevgisini hissetmeleri, yarının doğasını bugünden oluşturacağımızın farkına varabilmeleri ve bunları öğrenirken eğlenmeleri için, Kulüp Öğretmenleri Elif KARANFİL rehberliğinde eşsiz bir etkinliğe katıldı bugün güzel çocuklarımız. O güzel anları siz velilerimizle paylaşmak istedik.

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından organize edilen " Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme" konulu seminer 21 Eylül 2023 Perşembe günü Diyetisyen Gülçin Işık tarafından sunumu gerçekleştirildi. Diyetisyen Gülçin Işık, veli seminerinde oldukça değerli bilgileri velilerimizle paylaştı. Doğru beslenmeye dair velilerimizin sorularını yanıtladı. Davetimizi kabul edip böylesine önemli bir konuda bizleri bilgilendirdiği için kendisine, işbirliği ve desteği için okul müdürümüz ve müdür yardımcımıza, velilerimizi katılım konusunda teşvik eden tüm öğretmenlerimize, okul aile birliği üyelerine ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Bilge Baykuşlarda C şubesinde kırmızı günü etkinliğimizden kareleri sizlerle paylaşmak istedik.

Eyl

Çocuklar okul öncesi dönemde işlediğimiz, yönlendirdiğimiz, şekillendirdiğimiz hamurlardır. Bizler nasıl şekillendirirsek onlar o yönde şekillere göre hareket ederler...

Çizgi çalışmaları okul öncesi dönemde çocuklara çok faydalı olacak çalışmalardır. Bu çalışmalar çocuğun kalem tutmasını ve kalemi düzgün kullanmasına yardımcı olur.

Anasınıfı A Şubesi öğrencileri Kulüp Öğretmenleri Elif KARANFİL rehberliğinde çizgi çalışmaları ve sınırlı boyama çalışmalarına başladı.

Beklediğimizden daha dikkatli ve koordine bir şekilde çalışarak eğlenceli bir zaman geçirdiler.